Å putte pengene bort


Overskriften er kanskje litt misvisende men det vi snakker om her er hva man kan gjøre med pengene sine for å få best mulig avkastning.

Å la penger bli stående i banken vet vi alle at ikke er den beste måten å spare penger på – så enkelt er det bare. Det er mange andre ting man kan gjøre som vil sørge for at pengene får muligheten til å yngler og en av disse metodene er naturligvis å investere i eiendom. Her er det mange som har slått seg opp gjennom tidene og det kanskje aller beste eksempelet i så måte er eiendomskongen Olav Thon! Nå er det jo ikke slik at alle kan bli en Thon, men man kan for eksempel skaffe seg et en mulighet til å tjene litt mer penger enn på å la dem bli stående i banken.

Det er jo en kjensgjerning at eiendom har en tendens til å stige i verdi og at man derfor kan selge med gevinst etter forholdsvis kort tid. Snakker man om at man holder på eiendommene over flere år kan det fort bli store gevinster så her er det bare å legge hodet i bløtt og planlegge. Man har jo også muligheten til å investere gjennom cfd handel, og dette er kanskje enda enklere. Her kan man investere i eiendomsselskaper både nasjonalt og internasjonalt, så der er mulighetene virkelig mange – og ikke trenger man så mye penger for å gjøre dette helder. Litt kunnskap om store internasjonale selskaper kan dog være en fordel, og det er jo naturligvis avhengig av hvilken bransje du skal inn i.

Det er mange som har slått seg opp gjennom cfd handel i løpet av de siste årene og det er ingen tvil om at dette fenomenet bare vil fortsette å vokse.

Uansett hva du gjør med pengene dine: vær forsiktig og tenk deg om. Eiendom er uansett en god investering, og start gjerne i det små.